INTER F.C. LOCKER ROOMS

February 10, 2005

    Inside to the complicated series of requalification interventions for the service spaces of the Stadium San Siro, the rearrangement of the Inter Football Club changing room is the occasion to optimizes the backstage of the games. The new spaces available for the Milanese team, see a clear subdivision between storehouse, service premises, the infirmary and changing room.

    The interior graphic treatment emphasis the story of the team and protagonists.

    Project information

    location: Milano, Italy
    commission:
    year: 2004
    client: Inter F.C.
    built area:
    budget: 1.055.000,00€

    Architectural Design:
    BOERISTUDIO (Stefano Boeri, Gianandrea Barreca, Giovanni La Varra)

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.