INTER CHANNEL TELEVISION STUDIOS

November 8, 2010

Again, a new collaboration between Stefano Boeri Architetti and F.C Internazionale is gone. In a few days the recovery works of part of La Pinetina sport center will be concluding and the center will host the new television studios of Inter Channel TV station.

The project was conceived for the first ten years of the TV broadcast and for the special occasion of the new Sky collaboration. Stefano Boeri Architetti transformed some small spaces of Appiano Gentile sport center in a full optional television studio, able to deal with any kind of functional needs and provided with the highest technologies in this sector. The small scale of the intervention (limited spaces at disposal) and the necessity to face with the high speedness of rhythms of this determined the project. All the choices in matter of materials, finishing and coating have been done in order to reach functionalism and clear identity of the spaces. The studios are partially in use yet.

-

Project information

location: Appiano Gentile, Milano

year: 2010

client: 
F.C. Internazionale

surface: 
200 mq

Design: Stefano Boeri Architetti

Team:
 Marco Brega

-

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.